Головна
ПРО ВІДДІЛ
План роботи відділу освіти
Структура
Положення
Графік прийому громадян
Методична служба
НОВИНИ ВІДДІЛУ ОСВІТИ
ЗАКЛАДИ ОСВІТИ
ЗАКЛАДИ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ
ЗАКЛАДИ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ
ЗАКЛАДИ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ
Інклюзивно-ресурсний центр
НУШ
Нормативні документи
Електронна реєстрація першокласників
Батькам про Нову українську школу
НОРМАТИВНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
Закони України
Укази президента України
Постанови Кабінету Міністрів України
Розпорядження Кабінету Міністрів України
Накази МОН України
НАКАЗИ ВІДДІЛУ ОСВІТИ
Накази 2019/2020 навчальний рік
ЗНО ТА ДПА
Нормативні документи
РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСІВ, ОЛІМПІАД, МАН
ОЛІМПІАДИ
КОНКУРСИ
МАН
КОНКУРС "УЧИТЕЛЬ РОКУ"
2019
2020
ВІДПОЧИНОК ТА ОЗДОРОВЛЕННЯ
Нормативне забезпечення
Інформація про хід оздоровчої кампанії в 2020 році
ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
Державні закупівлі
Паспорти бюджетних програм
ІННОВАЦІЇ В ОСВІТІ
ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДЯН
Головна
ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
Фільтри
5
10
15
20
25
30
50
100
Усі
Фільтр
Список статей у категорії ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
Заголовок
Автор
Перегляди
Обґрунтуваннятехнічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваноївартості предмета закупівлі (хек свіжоморжений)
Admin
10
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі "Молоко та вершки"
Admin
392
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (Какао)
Admin
397
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ТА/АБО ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ (бензин)
Admin
397
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі "Продукти харчування"
Admin
399
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (м'ясо)
Admin
400
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (масло)
Admin
399
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (сир)
Admin
399
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (яйця)
Admin
405
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі "Хек свіжоморожений"
Admin
400
1
2
3
4
Сторінка 1 із 4