7 квітня 2023 року на базі Тальнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Тальнівської міської ради проведені працівниками управління Державної служби якості освіти у Черкаській області семінар - навчання для керівників закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти. Для директорів закладів дошкільної освіти навчання проводила  Євгенія Іванівна Скворцова, заступник начальника відділу інституційного аудиту  управління  за темою  «Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладі дошкільної освіти». Перед керівниками закладів загальної середньої освіти виступала Наталія Петрівна Третяк,  головний спеціаліст відділу інституційного аудиту із темою "Розбудова і функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти в закладах загальної середньої освіти»

Керівники закладів освіти Тальнівщини отримали практичні  рекомендації щодо створення та функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладі.   

Дякуємо працівникам управління Державної служби якості освіти у Черкаській області за співпрацю та  надану допомогу в організації роботи з розбудови і функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти в закладах.