У четвер,  30 грудня  2021  року,  відбулася   колегія  відділу  освіти,  молоді та спорту  Тальнівської міської ради.

      У роботі колегії взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Карман Раїса Михайлівна, голова Тальнівської організації Профспілки працівників освіти і науки України  Барановська Лариса Михайлівна голову Тальнівської організації Профспілки працівників освіти і науки України, спеціалісти та працівники відділу, консультанти Центру професійного розвитку педагогічних працівників Тальнівської міської ради на чолі з директором Лабзою Людмилою Іванівною, керівники закладів та установ освіти Тальнівської міської територіальної громади.

    

       Перед початком засідання колегії було пошановано та відзначено учасників    І (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу  «Учитель року - 2022» : учителя інформатики Тальнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Тальнівської міської ради Сомика Андрія Васильовича та учителя музики  Тальнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Тальнівської міської ради Пустільнік Любов Василівну.

 

       Окремо відзначено лауреатку І (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу  «Учитель року - 2022», яка посіла почесне ІІІ місце,  учителя біології   Тальнівської гімназії  №3 Тальнівської міської ради  - Коханівську Діану Володимирівну.

       Також Почесною грамотою національного центру «Мала академія наук України» за багаторічну сумлінну працю в системі освіти, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток дитячої обдарованості нагороджено учителя математики   Тальнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Тальнівської міської ради – Левченко Аллу Василівну.

 

  На колегії розглядалися наступні  питання:

  1. Про створення комісії з питань оптимізації мережі закладів освіти.

  2. Про виконання Програми оздоровлення та відпочинку дітей і учнівської молоді Тальнівської міської ради у 2021 році.

  3. Про виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту у Тальнівській міській територіальній громаді у 2021 році

  4. Про виконання Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді  в  Тальнівській   міській   територіальній громаді  на 2021-2022 роки у 2021 році.

  5. Про підсумки роботи зі зверненнями громадян.

  6. Про затвердження плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради на 2022 рік

                                            

      Після колегії було проведено нараду керівників закладів освіти, на якій розглядалися  питання щодо роботи  закладів освіти з попередження суїцидальної поведінки у здобувачів освіти та дотримання правил безпеки учасниками освітнього процесу.