У п’ятницю,  05 листопада  2021  року,  відбулася   колегія  відділу  освіти,  молоді та спорту  Тальнівської міської ради.

   У роботі колегії взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Карман Раїса Михайлівна, спеціалісти та працівники відділу, консультанти Центру професійного розвитку педагогічних працівників Тальнівської міської ради на чолі з директором Лабзою Людмилою Іванівною, керівники закладів та установ освіти Тальнівської міської територіальної громади.

    На колегії розглядалися наступні  питання:

  1. Про зняття з контролю  питання «Про стан виконавської дисципліни у відділі та закладах освіти ».
  2. Про підсумки проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році випускників закладів загальної середньої освіти Тальнівської міської територіальної громади .
  3. Про виконання Програми впровадження у закладах освіти Тальнівської міської ради Нової української школи  на 2019-2022 роки у 2021 році .
  4. Про організацію діяльності психологічної служби з удосконалення психологічного супроводу освітнього процесу.
  5. Про виконання Програми правової освіти населення Тальнівської міської   територіальної громади на 2021-2025 роки у 2021 році.

      Після колегії було проведено нараду керівників закладів освіти, на якій розглядалися  питання про матеріально-технічне забезпечення закладів  та вакцинацію працівників галузі освіти.