Головна
НОВИНИ ВІДДІЛУ ОСВІТИ
ПРО ВІДДІЛ
План роботи відділу освіти
Структура
Нормативні документи (Положення, стратегія)
Графік прийому громадян
Методична служба
Психологічна служба
Програми відділу освіти
Програми затвердженні рішенням сесії Тальнівської міської ради
Статистична звітність
ЗАКЛАДИ ОСВІТИ
ЗАКЛАДИ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ
ЗАКЛАДИ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ
ЗАКЛАДИ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ
Інклюзивно-ресурсний центр
НУШ
Нормативні документи
Електронна реєстрація першокласників
Батькам про Нову українську школу
НОРМАТИВНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
Закони України
Укази президента України
Постанови Кабінету Міністрів України
Розпорядження Кабінету Міністрів України
Накази МОН України
НАКАЗИ ВІДДІЛУ ОСВІТИ
Накази відділу освіти
Протоколи нарад керівників
ЗНО ТА ДПА
Нормативні документи
РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСІВ, ОЛІМПІАД, МАН
ОЛІМПІАДИ
КОНКУРСИ
МАН
КОНКУРС "УЧИТЕЛЬ РОКУ"
2019
2020
ВІДПОЧИНОК ТА ОЗДОРОВЛЕННЯ
Нормативне забезпечення
Інформація про хід оздоровчої кампанії в 2020 році
ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
Державні закупівлі
Паспорти бюджетних програм
ІННОВАЦІЇ В ОСВІТІ
ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДЯН
Головна
ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
Фільтри
5
10
15
20
25
30
50
100
Усі
Фільтр
Список статей у категорії ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
Заголовок
Автор
Перегляди
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ТА/АБО ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ (бензин)
Admin
548
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі "Продукти харчування"
Admin
542
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (м'ясо)
Admin
562
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (масло)
Admin
555
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (сир)
Admin
537
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (яйця)
Admin
553
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі "Хек свіжоморожений"
Admin
543
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі "Молоко пастеризоване"
Admin
726
Обгрунтування технічних, якісних характеристик (дизельні генератори)
Admin
538
Обгрунтування технічних, якісних характеристик (лінгафонні кабінети)
Admin
530
1
2
3
4
5
6
7
Сторінка 4 із 7